Ying Yang Symbool
www.ayurveda.be
Home
Colloïdaal Zilver?
English version

Zilver is een zeer effectief antibioticum, dat u helpt bij het voorkomen van verschillende ziekten. Het bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriële ziekten, werkt positief op ontstekingen en kent geen bijwerkingen.
Zilver is een aanrader voor iedereen die een goede gezondheid wil hebben en houden!

Toepassing

Deze Colloïdale Zilver-toepassingen beschermen uw immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten!
Bij het gebruik van Colloïdaal Zilver is er resultaat te verwachten binnen 24 tot 48 uur.
Colloïdaal Zilver kunt u innemen, sprayen of opbrengen. Het is geur- en smaakloos.

De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers. Colloïdaal Zilver is succesvol gebleken bij o.a.: acne, rosacea, allerlei allergieën, voetschimmels, tuberculose, blaasontstekingen, parasieten, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, Candida Albicans schimmelinfectie, koudvuur, cholera, bindvliesontsteking, leukemie, wolfszweer, lymfklierontsteking, cystitis, suikerziekte veroorzaakt door infectie, hoornvliesontsteking, de ziekte van Lyme, malaria, hersenvliesontsteking, Multiple Sclerose, zenuwzwakte, longontsteking, borstvliesontsteking, prostaatklachten, priritus ani, psoriasis, etterende oogontsteking, reuma, dauwworm, rode hond, ontstoken ogen, oren, mond en keel, sevorrhes, gordelroos, stafylokokken, syfilis, schildklierklachten, amandelontsteking, vergiftiging, trachoom, loopgraafvoet, huidontstekingen, wratten, kinkhoest, schimmelinfecties, herpes, chronische vermoeidheid, virale maagzweren en Aids (bron: artikel "Colloidal Silver , our mightiest germ fighter" in Science Digest , maart 1978). Ook dierenartsengebruiken Colloïdaal Zilver als een effectief middel. Het wordt ingezet bij veel ziektebeelden (o.a. het Canine Parvovirus), als effectief ontwormingsmiddel en als preventief middel tegen teken en vlooien. Diverse veehouders experimenteerden reeds met succes met Colloïdaal Zilver bij paarden en koeien.

Historie

Colloïdal Zilver is een bijna onovertroffen natuurlijk middel. Het wordt al sinds 1900 gebruikt. Het was toen wel erg duur en raakte daardoor in de vergetelheid met de komst van de goedkopere antibiotica. Die kenden echter een verwoestende werking met de reeds bekende gevolgen. Dankzij de hedendaagse technieken is Colloïdaal Zilver goedkoper te produceren en dus voor iedereen beschikbaar. Het was de Amerikaanse arts Paul Farber die weer op het spoor kwam van Colloïdal Zilver. Farber leed zelf aan de ziekte van Lyme, die hem bijna fataal werd. De behandeling met reguliere antibiotica hielp niet en veroorzaakte zelfs de Candida-schimmelinfectie. Door zich te behandelen met Colloïdal Zilver heeft hij zich echter van beide ziekten kunnen genezen. Farber schreef daarna het boek "The Micro Colloidal Silver Bullet". Dit bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut, gezondheidsinstantie en -ministerie op het bureau zou moeten liggen.

Wat is Colloïdaal Zilver?

Colloïdaal Zilver, ook gekend als Argentum Colloidale, Argentum Crede of Collargolum, bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water.

Met hun diameter tussen de 0.01 en 0.001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze het vermogen om te penetreren. In medische vakbladen uit de gehele wereld is het therapeutische effect beschreven.

Colloïdaal Zilver is een anorganisch metaal, dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd. Het werkt als een krachtig antibioticum met breed spectrum. Alle enkelcellige bacteriën, schimmels en virussen gebruiken een bepaald enzym voor hun metabolisme. Colloidal Zilver laat dit enzym verstikken in minder dan zes minuten na het contact. Dit is kort geleden getest in de UCLA Medical Labs. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten waneer zij in contact zijn gekomen met Colloidal Zilver. Het British Medical Journal meldde dat sporen van Colloidal Zilver snel ontstekingen stoppen en genezing bewerkstellingen. Professor dr. Robert Becker, biomedisch onderzoeker aan de Syracuse Universiteit en de auteur van de boeken "The Body Electric" en "Cross Currents", zegt: "Colloïdaal Zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden; het versnelt botgroei en stimuleert de snelheid van genezing van beschadigd weefsel met meer dan 50%." Hij ontdekte ook dat Colloidal Zilver beschadigde huid, bijvoorbeeld door brandwonden, enorm tot groei stimuleert. Het heeft bijv. zijn effectiviteit bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borelia Burgdoferi, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme en werkt zelfs tegen de muterende en pleofomistische vormen. Colloïdaal Zilver is ook een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijningsvormen.
Het grote voordeel van Colloïdaal Zilver is dat het geen enkele bijwerking vertoont!

Wij krijgen ontzettend goede reacties binnen van mensen die ons zilverwater gebruiken. Wij gebruiken geen zout of andere katalysatoren om het electrolyse procede te versnellen. Ook gebruiken wij steeds koud, zuiver getachyoniseerd aqua purificata!
Een beetje googlen en je komt snel tot dit soort praktijken; zout of ander additieven toevoegen, water in de microgolfoven verwarmen, op een teelichtje zetten... Met 2 electroden en 2 9V block batterijen maken ze zilverwater in 15 minuten!

Met onze electrolyseapperatuur, die de vloeistof constant in beweging houdt en waarbij ook nog een helende frequentie meegegeven wordt (het geheugen effect van water houdt deze vast - cfr: homeopathie) duurt het minimaal 12 tot 15 uur om een litertje Colloïdaal Zilver te maken.

Op aanvraag kunnen wij specifieke helende frequenties voor bepaalde aandoeningen toevoegen.
Maak daarvoor een afspraak!

Meer info in pdf:
Colloidaal Zilver
Gebruiksadvies

Colloïdaal Goud

Vanwege diverse wetgevingen mogen wij ons zilverwater enkel verkopen voor uitwendig gebruik.

Koop nu Colloïdaal Zilver/Goud

Colloidaal Zilver

Tachyon Energie Colloïdaal Goud Zappers Zonne Warmte Paneel 2012