Ying Yang Symbool
www.ayurveda.be
Home
Wat is Tachyon-energie?

Tachyonen

We kunnen een verband leggen tussen subatomaire deeltjes die sneller dan het licht bewegen, tachyonen genoemd en onze energetische wereld die zich onder de lichtsnelheid afspeelt.

Het tachyonisatieproces is een proces waarbij de materie op submoleculair niveau geherstructureerd wordt, waardoor deze omgevormd wordt in een coherente antenne, een permanent venster dat toegang biedt tot de tachyonwereld of zwarte gaten die tachyonen kunnen doorlaten. Dit zijn theorieën waarover nog meningsverschillen bestaan, maar wat zeker is, is het resultaat.

Bewustzijn

Het wordt duidelijk dat wij in een bewust universum leven waarin materie de ultieme uitdrukking van bewustzijn is. Het nulpuntveld is nu algemeen aanvaard door wetenschappers als zijnde de bron van alles. Het is een veld. Het is geen deeltje, het heeft geen vorm en wordt niet beïnvloed door de materiele wereld, zelfs niet door gravitatie.

Dit veld moet wel sneller dan het licht bewegen, want het is de bron van alles wat al gebeurd is, wat nu gebeurt en het is tevens de bron van de hele toekomst.

Tachyonen zijn tot op heden getheoriseerd als zijnde sneller dan het licht en tevens zouden ze negatief entropisch zijn. Dit wil zeggen dat ze uit chaos orde creeren, uit ziekte gezondheid en dat ze een verjongend effect hebben op biologische structuren.

Subtiel Organiserend Evergieveld

Eind jaren tachtig definieerde Dr. Coussens een energieveld rond een cel, ook wel Subtiel Organiserend EnergieVeld, of afgekort SOEV genoemd. Een SOEV is een veld dat vorm samenhoudt. De orbit is een SOEV. Alles heeft een SOEV. Een elektron blijft in zijn orbit omdat het een SOEV heeft dat het bij elkaar houdt. De SOEV is het terugkoppelmechanisme dat alles verbindt. Wanneer een tachyondeeltje interageert met de SOEV, dan zet de SOEV het tachyondeeltje om in de exacte frequentie die nodig is om datgene te doen wat het hoort te doen. En tevens is het tachyondeeltje zich bewust van wat er met de SOEV gebeurt. Het is een venster dat in twee richtingen werkt. Alles wat zich afspeelt in de zichtbare kosmos is perfect weerspiegeld in het nulpuntveld. Dat wil niet zeggen dat het zich daar afspeelt maar dat alle informatie ook daar aanwezig is. Het verleden, het heden en de toekomst. Allemaal in vormloze informatie.

Innerlijke wijsheid

Onze lever bvb. heeft een SOEV. Onze lever SOEV houdt zijn vorm. Het weet dat het een lever is. Daarom wordt het geen galblaas of een milt. Omdat zijn innerlijke wijsheid in dit energetisch continuüm, dat ons lichaam en spirituele wezen samenhoudt, op dit niveau weet dat een lever een lever is en niets anders. Het heeft die innerlijke wijsheid. Het is bewust, zoals er bewustzijn is in alles.

Dus de SOEV's scheppen op elk moment opnieuw orde ofwel verval. Zij zorgen voor het evenwicht in ons materieel universum. In dit energetisch continiuüm kunnen we ziek of gezond zijn. Blokkering van tachyon gebeurt de ganse tijd door en is aldus de hoofdreden voor ziekte. De SOEV is het goddelijke terugkoppelmechanisme dat tachyon omzet in de juiste frequenties. De SOEV wordt geconverteerd in datgene wat noodzakelijk is om zijn onderliggende structuren te harmoniseren.

Eenmaal dit volledig opgeladen niveau bereikt is en dat de SOEV in perfecte balans komt, dan stopt het eenvoudig om verder tachyon te converteren want het is in harmonie.
Het is wel zo dat je aan het systeem zoveel tachyon kunt toevoeren dat het op een gegeven moment zodanig opgeladen is dat het begint te functioneren op een hoger niveau wat kan gepaard gaan met een ontgiftingsproces. Maar er is nooit een negatief resultaat want tachyon is geconverteerd door SOEV's , het terugkoppelmechanisme van het Universum. Het tweede probleem, het toevoegen van de nodige dosis, is eveneens volledig geelimineerd door tachyon. Want als de SOEV opgeladen is tot een toestand van perfecte harmonie, stopt het om tachyon verder te converteren en is er geen probleem met het aanbrengen of stopzetten van tachyonantennes. Het is bewust, het weet waarin het moet converteren. Het weet wat de perfecte vorm is voor de betreffende structuur.

Balans

De eenvoud van dit systeem is werkelijk zo mooi dat het ons de mogelijkheid geeft om ons terug in balans te brengen met de kosmos.

En niet enkel het menselijk lichaam maar ook water, kinderen, dieren, planten.
Zelfs elektromachnetische straling wordt geharmoniseerd. Want alles wat 'is', heeft SOEV's en kan tot een hoger niveau van orde worden gebracht in deze uitputtende wereld waarin wij leven. Met de inzichten over tachyon en de kwantuminzichten, hoe deze, in relatie met het nulpuntveld, ons voorzien van de nodige frequenties van ons gekend universum.

Een tijd waarin we negatieve entropie, verjongende energieën, kunnen aftappen zodat we vrede, harmonie, liefde en energie kunnen uitstralen. Want dat is ons geboorterecht.

We hoeven enkel ons systeem zo veel als het kan van tachyon te voorzien, zodat we een algehele gezondheid en vitaliteit kunnen verwerven.

Tachyonantennes

Verschillende materialen kunnen met een tachyon installatie tot tachyon antennes verheven worden.
Kristallen bollen zijn zowat het meest gekende, maar ook juwelen en andere voorwerpen kunnen tachyonantennes worden.

Nieuw: Tachyon bijzet tafeltje!

Bestel on-line Tachyon produkten.

NIEUW!

De Tachyon Sarcofaag!


De ultieme Tachyon Healing!

Naar aanleiding van de tachyon cocoon heb ik verder nagedacht en een Tachyon Sarcofaag gemaakt.
Een beetje geïnspireerd door de sarcofaag die in Stargate gebruikt word om zieke en gewonde mensen terug op kracht te brengen.
In deze sarcofaag wordt u volledig -langs 6 zijden- als het ware ondergedompeld in een bad van Tachyon energie! U kan deze zoals u wenst helemaal sluiten of nog een stuk open laten.
Ervaar dit zoals u zelf wenst, in stilte of met meditatie muziek.
Maak een afspraak om van deze Tachyon ervaring te genieten.

Meer info over de tachyon Sarcofaag.

Zonne Warmte Paneel Tachyon Sarcofaag Zappers Colloidaal Zilver 2012