Ying Yang Symbool
www.ayurveda.be
Home
De Tachyon-Sarcofaag

De ultieme Tachyon Healing

Sarcofaag gesloten
Naar aanleiding van de tachyon cocoon heb ik verder nagedacht en een Tachyon Sarcofaag gemaakt.
Een beetje geïnspireerd door de sarcofaag die in Stargate gebruikt word om zieke en gewonde mensen terug op kracht te brengen.
In deze sarcofaag wordt u volledig -langs 6 zijden- als het ware ondergedompeld in een bad van Tachyon energie! U kan deze zoals u wenst helemaal sluiten of nog een stuk open laten.
Sarcofaag gesloten
De Sarcofaag half open.
Sarcofaag gesloten
De Sarcofaag helemaal open.

Ervaar dit zoals u zelf wenst, in stilte of met meditatie muziek.
Een kwartier tot 20 minuten laadt u volledig op met tachyon energie en brengt uw lichaam helemaal in balans. Voor de zekerheid kan u gerust een half uur blijven liggen.
Deze kist bestaat volledig uit natuurlijke materialen. De wanden zijn gevuld met een mengeling van kwarts- en bergkristallen, sporenelementen, mineralen en zouten, gecombineerd met een katalisator om u zo onder te dompelen in een bad van ware tachyon energie. De pure kracht van Moeder Aarde. Door deze mengeling van aarde elementen weegt deze sarcofaag dan ook meer dan 250kg en is dus niet echt mobiel te noemen.
U komt zo makkelijker in verbinding met de 2D elementalen van de aarde en kunt uzelf makkelijk gronden. Er ontstaat een ware band met de Aarde en de kosmos!
Door de tachyon energie kunnen uw cellen zich weer helemaal verbinden met het nulpunt en natuurlijk healen.

Ervaringen

Neen, neen ... geen fantastische verhalen over wat dan ook (nog niet!).

In het algemeen is het wel verwonderlijk dat erg veel mensen de energie 'voelen stromen' als ze in de Sarcofaag liggen.
Maar de ervaringen liggen wel uit elkaar. De eene voelt een enorme warmte, de andere voelt een koude lucht langs zijn/haar lichaam stromen.
En er zijn ook die niets voelen... maar dat wil niet zeggen dat het niet werkt!
Zo was er iemand die niets voelde, maar de weken daarna verassend goed geslapen heeft! Kwam het door de Tachyon-energie uit de Sarcofaag, of door een aantal andere homeopatische produkten waar hij ook mee bezig was?
Mensen met plaatselijke pijnen voelen daar een tinteling. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam dat in gang gezet wordt?

Persoonlijk experimenteer ik er ook mee.
Tijdens een medidatie sessie voel ik langzaam mijn lichaam zwaarder en zwaarder worden, verbinden met de 2D elementale krachten van de Aarde.
Op het einde voelt mijn lichaam zo zwaar aan dat ik amper mijn armen en benen nog kan bewegen!!! Na enkele minuten terug 'op deze wereld' te zijn, verdwijnt dat gevoel volledig en voel ik me opperbest.
Ooit had ik een erge last van hooikoorts. Met de jaren is de reactie wel sterk verminderd, maar ik blijf toch nog steeds uit de buurt van risico-gebieden. Sinds ik regelmatig in de Sarcofaag lig lijk ik wel helemaal immuun te zijn geworden op die stuifmeel pollen...

Ook mijn helende handen blijken nu ik steeds onder de kracht van Tachyon ben, veel krachtiger te werken .

Mijn vriendin heeft al jaren een nikkel-metaal allergie.
Niets aan te doen zegt de dokter... af en toe anti-biotica kuur nemen.
Sinds ze regelmatig een Tachyon Heling in de Sarcofaag neemt heeft ze er veel minder last van...


Nu ook 'wetenschappelijk' bewijs!
Aurafoto na Sarcofaag behandeling

Maak nu een afspraak om van deze Tachyon ervaring te genieten.

Bestel on-line Tachyon produkten.
Tachyon Energie Zonne Warmte Paneel Zappers Colloidaal Zilver 2012