Ying Yang Symbool
www.ayurveda.be
Home
Wat is een Zapper?
Een Zapper is een electronische bioresonantie pulsgenerator die een blokgolf met een welbepaalde frequentie genereert. Via metalen hand-pads vloeit dan een minuscule stroom (mico-amperes) door het lichaam; ook armbanden, voet-pads of indirect via straling (antenne, LED of gasontladingsbuis) worden toegepast.

Het doodt bacteriën, virussen en andere parasieten (wormen, schimmels, ...) en herstelt het immuunsysteem van het lichaam. Het werkt zowel genezend als preventief. Uit de honderden toepassingen die ofwel helend of verlichting van de klachten brengen, vermelden we: allergiën, verkoudheid, chronische bronchitis, keelpijn, griep, buikloop, acné, herpes, wratten, zweren, eczeem, gordelroos, prostaat- en blaasproblemen, astma, spierpijnen, arthritis, artrose, epilepsie, parkingson, leukemie, diabetes, migraine, depressie, aids, hypatitis, alle soorten kankers, ...

Het steunt op het onderzoek van Dr. Ray Royal Rife, Dr. Bob Crane, Dr. Hulda Clark en vele anderen.
Dr. Clark heeft de technische gegevens openbaar gemaakt en over de hele wereld worden apparaten verkocht, die voornamelijk verschillen in het aantal frequenties (vast of instelbaar, wobbelend, draaggolf, ...), de (hoogte van de ) uitgangspanning, de funktietesten, de batterijlevensduur, de huidelektroden (pads), compactheid, draagcomfort, service en vooral de prijs. De prijzen variëren van 80 Euro tot enkele duizenden Euro's.

Er zijn verschillende frequentietabellen met honderden frequenties in omloop, gesorteerd per ziekte of per frequentie. Zappers die toelaten zelf de frequentie te kiezen en die in het lage gebied kunnen werken (0,3 tot 100 Hz) kunnen ook gebruikt worden voor relaxatie, meditatie of stimulatie omdat hier ook de hersengolven (alfa, béta,...) en aarde resonanties (Shumann 7,8 Hz) kunnen opgewekt worden. Men schat het aantal verspreide Zappers wereldwijd op enkele miljoenen. In België en Nederland is de zapper echter weinig bekend.

Wegens angst voor grote economische teruggang voor zowel de medische als de farmaceutische industrie, de eenvoudige en goedkope werking (in het publieke domein) wordt het vooral in de USA sterk tegengewerkt door de FDA (Food & Drug Administration) en de AMA (American Medical Association). In Europa en Azië wordt het momenteel meer en meer toegepast, vooral in het alternatieve circuit.

Dr. Rife had een speciale microscoop gebouwd (1934) waarmee hij levende bacteriën en virussen kon bestuderen. Hij kon ze vernietigen door ze met hun specifieke resonantiefrequentie te bestoken (cfr net zoals een operazangeres een glas kan doen ontploffen met haar stem op een bepaalde frequentie). Dit waren frequenties in de honderdduizenden Hertz (trillingen per seconde). Dr. Crane vond later dat blokgolf-frequenties uit het audio-gebied hetzelfde effect hadden door de harmonischen (veelvouden van de basisfrequentie). Dr. Clark vond in 1995 dat zelfs één bepaalde frequentie de meeste bacteriën en virussen deed verdwijnen. Allen vonden ook dat de meeste ziekten zoals kanker, aids, MS, de ziekte van Lym, prostaat, enz. rechtstreeks of onrechtstreeks veroorzaakt worden door virussen en bacteriën.

Ondanks de tegenwerking van de gevestigde medische instanties, hebben honderdduizenden mensen met deze apparaten geëxperimenteerd en velen zijn genezen van hun kwalen, soms zelf diegenen die door de medische wereld opgegeven waren. Vele anderen zagen hun imuunsysteem versterkt om zo beter bestand te zijn tegen infecties en ziekte. Dikwijls wordt aangeraden de therapie te combineren met specifieke kruidenkuren of voedingssupplementen en vooral colloïdaal zilver om de afvoer van de gegenereerde afvalstoffen te reguleren. Wij hebben ook een colloïdaal zilvergenerator in ons programma.

Volgens Dr Clark is de meest effectieve werkwijze een cyclisch gebruik van 7 minuten Zappen, 20 minuten rust, dit herhalen en afsluiten met terug 7 minuten zappen. De rusttijd laat toe om de afgestorven bacteriën via onze normale afvalstoffenverwerking te laten afvloeien. In het begin en bij ziekte driemaal daags, anders eenmaal per dag als onderhouds/voorkomings-dosis.

In haar boek The Cure For All deseases kunt u meer lezen over haar werkwijze.

De Clark Zapper is al verkrijgbaar vanaf 80 Euro!

Misschien denkt u wel: Waarom heeft nog niet iedereen een Zapper?
Lees dan het levensverhaal van Dr. Ray Royal Rife die eerst door de medische instanties werd bejubeld om even later door de machthebbers volledig aan de kant werd geschoven. (pdf in het engels)

Bestel on-line Electrotherapie - Zappers - Allergy Blocker ...
Gebaseerd op de onderzoeken van Dr. Ray Rife, Dr. Hulda Clark, Dr. Robert Beck, ...
Deze state-of-the-art apparaten zijn kant en klaar.

Tachyon Energie Tachyon Sarcofaag Zonne Warmte Paneel Colloidaal Zilver 2012